Primer dia d’Escena Jove al Teatre Micalet

Escena Jove ha començat la seua temporada al Teatre Micalet de València. El dia 5 de novembre a les 10 del matí, diversos centres de secundària de Manises i Sueca, juntament amb alguns centres de la Universitat Popular de València varen acudir al Teatre Micalet per a veureTirant lo Blanc. El teatre ple va gaudir amb un Tirant lo Blanc interpretat per dos actors que feien de més de 25 personatges i que, en acabar, participaren al col·loqui.  Encara hi ha places per a alguns dels espectacles que es poden veure al Teatre Micalet durant aquest curs. Si feu clic ací, podreu veure el calendari!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s